Uitvalscherm

Een uitvalscherm wordt toegepast in situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten. We leveren 5 verschillende aluminium uitvalsystemen met een breedte varierend van 100cm tot 550cm en een maximale uitval van 130cm. Er zijn vele opties mogelijk, waaronder: een vaste arm of een windvaste arm, handmatige of elektrische (afstand) bediening, keuze uit doeken van Citel, Swela en Dickson, etc. De behuizing en de armen kunnen overigens (tegen meerprijs) in elke gewenste RAL kleur worden gemoffeld.

Uiteraard laten we graag ons gehele aanbod uitvalschermen aan u zien. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over het juiste uitvalschermsysteem, passend bij uw situatie en budget.

Voorbeelden

knikarm zonnescherm rolluik als inbraak- en zonwering uitvalscherm zonnescherm markiezen plissé hordeur rolhor klein

Diensten

De combinatie van onze productkennis en onze technische kennis zorgt ervoor dat wij u van de juiste oplossingen kunnen voorzien inzake de onderstaande diensten:

Contact

Onze zonwering, rolluiken en horren klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de Zaanstreek, Amsterdam en Waterland. Echter, voor een mooie opdracht komen we graag buiten deze regio's.

Adres: Den ilp
Telefoon 020-4821165
E-mail: info@alro-zonwering.nl
Website: www.alro-zonwering.nl