Screens

Een screen filtert het zonlicht effectief. Bovendien kunnen anderen niet bij u naar binnen kijken maar kunt u wel naar buiten kijken.

Screens worden hoofdzakelijk toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar zijn. Omdat screens een open structuur hebben en tussen twee geleiders geplaatst worden hebben deze een grote windvastheid. De screens kunnen tegen het kozijn of tussen de muren geplaatst worden.

Wij leveren hoogwaardige aluminium screens in een afgeschuinde en ronde bovenbak uitvoering. De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen een met aluminium onderlat verzwaard doek op en neer kan bewegen.

Uiteraard laten we graag ons gehele aanbod screens aan u zien. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over het juiste screen-systeem, passend bij uw situatie en budget.

Voorbeelden

knikarm zonnescherm rolluik als inbraak- en zonwering uitvalscherm zonnescherm markiezen plissé hordeur rolhor klein

Diensten

De combinatie van onze productkennis en onze technische kennis zorgt ervoor dat wij u van de juiste oplossingen kunnen voorzien inzake de onderstaande diensten:

Contact

Onze zonwering, rolluiken en horren klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de Zaanstreek, Amsterdam en Waterland. Echter, voor een mooie opdracht komen we graag buiten deze regio's.

Adres: Den ilp
Telefoon 020-4821165
E-mail: info@alro-zonwering.nl
Website: www.alro-zonwering.nl