Introductie

Onze rolluiken zijn voorzien van kasten met gepatenteerde scharnierverbinding, wat zorgt voor een enorme stabiliteit. De rolluiken zijn vervaardigd van het allersterkste aluminium. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Doordat de rolluiken in diverse kleuren en alle maten leverbaar zijn kunt u de combinatie kiezen die het best bij uw woning past.

Uiteraard laten we graag ons gehele aanbod rolluiken aan u zien. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over het juiste rolluik-systeem, passend bij uw situatie en budget.

Rolluiken


 • Uw oplossing tegen:
  * Inbraak
  * Geluidsoverlast
  * Lichtinval
  * Inkijk
  * Isolatie

Voorbeelden

knikarm zonnescherm rolluik als inbraak- en zonwering uitvalscherm zonnescherm markiezen plissé hordeur rolhor klein

Diensten

De combinatie van onze productkennis en onze technische kennis zorgt ervoor dat wij u van de juiste oplossingen kunnen voorzien inzake de onderstaande diensten:

Contact

Onze zonwering, rolluiken en horren klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de Zaanstreek, Amsterdam en Waterland. Echter, voor een mooie opdracht komen we graag buiten deze regio's.

Adres: Den ilp
Telefoon 020-4821165
E-mail: info@alro-zonwering.nl
Website: www.alro-zonwering.nl