Plisse hordeuren

Plissé hordeuren kunnen ingezet worden bij een enkele deur, dubbele deuren of een schuifpui. Bij een dubelle tuindeur kunnen de plissé deuren tegen elkaar sluiten. De ondergeleider met daarin het trekmechanisme met stabilisatiekoorden is slechts 3mm hoog, zodat u niet struikelt. De stabilisatiekoorden zorgen ervoor dat de deur in elke gewenste stand blijf staan. Het gaas is UV bestendig en rotvrij. De cassette kan eenvoudig uitgenomen worden om hem te reinigen of in de winter op te bergen.

Uiteraard laten we graag ons gehele aanbod plissé hordeuren aan u zien. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over het juiste plissé hor-systeem, passend bij uw situatie en budget.

Voorbeelden

knikarm zonnescherm rolluik als inbraak- en zonwering uitvalscherm zonnescherm markiezen plissé hordeur rolhor klein

Diensten

De combinatie van onze productkennis en onze technische kennis zorgt ervoor dat wij u van de juiste oplossingen kunnen voorzien inzake de onderstaande diensten:

Contact

Onze zonwering, rolluiken en horren klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de Zaanstreek, Amsterdam en Waterland. Echter, voor een mooie opdracht komen we graag buiten deze regio's.

Adres: Den ilp
Telefoon 020-4821165
E-mail: info@alro-zonwering.nl
Website: www.alro-zonwering.nl