Markiezen

Een markies heeft een authentieke uitstraling en kan uitgevoerd worden in zowel vurenhout, hardhout of aluminium. Hout en aluminium kunnen gecombineerd worden; bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. De frames kunnen (tegen meerprijs) in elke gewenste RAL kleur uitgevoerd worden.

Markiezen zijn er in twee uitvoeringen; de standaard uitvoering, waarbij in de hoogte gelijk is aan de uitval, of de Pet-model uitvoering, waarbij de hoogte kleiner is dan de uitval. Beide uitvoeringen kunnen in allerlei maten worden uitgevoerd. Dekplanken en zijschotten realiseren wij in de stijl van uw woning.

Uiteraard laten we graag ons gehele aanbod markiezen aan u zien. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over het juiste markies-systeem, passend bij uw situatie en budget.

Voorbeelden

knikarm zonnescherm rolluik als inbraak- en zonwering uitvalscherm zonnescherm markiezen plissé hordeur rolhor klein

Diensten

De combinatie van onze productkennis en onze technische kennis zorgt ervoor dat wij u van de juiste oplossingen kunnen voorzien inzake de onderstaande diensten:

Contact

Onze zonwering, rolluiken en horren klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de Zaanstreek, Amsterdam en Waterland. Echter, voor een mooie opdracht komen we graag buiten deze regio's.

Adres: Den ilp
Telefoon 020-4821165
E-mail: info@alro-zonwering.nl
Website: www.alro-zonwering.nl