Knikarmscherm

Een knikarmscherm worden toepast in situaties waarbij het noozakelijk is om onder het scherm te kunnen zitten of lopen, bijvoorbeeld bij een terras. We leveren 7 verschillende aluminium knikarm systemen met een open of gesloten cassette, een breedte van 250cm tot 650cm en een uitval van 150cm tot 300cm. Er zijn vele opties mogelijk, waaronder:  handmatige of elektrische (afstand) bediening armen, keuze uit doeken van Citel, Swela en Dickson, etc. De behuizing en de armen kunnen overigens (tegen meerprijs) in elke gewenste RAL kleur worden gemoffeld.

Onderstaand systeem is slechts 14 centimeter hoog en kan aan de wand of het plafond gemonteerd worden. Het gehele scherm is kantelbaar om de gewenste hellingshoek te kunnen instellen. Omdat dit scherm uitgevoerd is met een doekgoot spreken we van een dubbele cassette, een unieke constructie die de levensduur van het doek ten goede komt.

Uiteraard laten we graag ons gehele aanbod knikarmschermen aan u zien. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over het juiste knikarmsysteem, passend bij uw situatie en budget.

Voorbeelden

knikarm zonnescherm rolluik als inbraak- en zonwering uitvalscherm zonnescherm markiezen plissé hordeur rolhor klein

Diensten

De combinatie van onze productkennis en onze technische kennis zorgt ervoor dat wij u van de juiste oplossingen kunnen voorzien inzake de onderstaande diensten:

Contact

Onze zonwering, rolluiken en horren klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de Zaanstreek, Amsterdam en Waterland. Echter, voor een mooie opdracht komen we graag buiten deze regio's.

Adres: Den ilp
Telefoon 020-4821165
E-mail: info@alro-zonwering.nl
Website: www.alro-zonwering.nl